KommuS naar de kermis (2011)

» Geplaatst door op mei 17, 2013 in Fotoboek | 0 reacties

KommuS naar de kermis (2011)

KommuS presenteerde vrijdag 2 september 2011, voor de eerste keer de (on)officiele opening van de Geldorpse zomerkermis. Op de zomerse apreski avond stond naast Dj Sander Gerwin de Jodelaar, Prins Elvis d´n Urste, De Zingende Schlager ook De Stoopjes op het podium. Een bomvol horecaplein kon genieten van een avondje flauwekul en Geldorps Talent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>