Eten en Drinken

KOMMUS-FESTIVAL AANKONDIGING #7 KommuS Cine 1 

Drinken:
Op het KommuS Kasteelfestival betaal je je drankjes met de speciale consumptiekaart, deze is te verkrijgen bij het concumptiekaartverkoop-punt, naast de voordeur van het Kasteel zelf. Op de kaart staan 10 consumpties (10 x bier/fris of wijn), speciaal bier is 2 strepen (dus 5 speciaal biertjes op 1 kaart). Op zondag is natuurlijk weer de “Kei Rode Ranja” te verkrijgen voor de kids.

Eten:
Eten betaal je gewoon cash, dit jaar zal naast onze vaste frietbakker;  Jacky’s Friet Extravaganza, ook op het grasveld ruimte zijn om gezamenlijk te genieten van lekkernijen gepresenteerd door het Heerenhuys en de Kasteel Hoeve.

Betalen:
Op het festivalterrein zelf is geen pin automaat aanwezig om cash geld te pinnen. Dus betaal je consumptiekaart gewoon ouderwets met cash. Let op, de consumptiekaarten zijn na zondag 2 juli, 23:00u niet meer geldig. Ook consumptiekaarten van afgelopen jaren zijn niet geldig.

Eigen eten en drinken mee nemen is verboden, het KommuS festival is gratis toegankelijk, met de verkoop van drankjes betalen wij het festival.