Kom jij met je team van maximaal 4 coureurs, strijden om de te gekke wisselbokaal tijdens het Geldrop-Mierle’s Kampioenschap Burostoel racen? Inschrijven dan!!!!
 
KommuS, cafe In De Gammele Geit en Carnavalclub Supermanstam presenteren: Geldrops en M’erle’s kampioenschappen BUROSTOEL RACEN!!!
 
Elke team komt aan de start met 1 bureaustoel, en 1 helm + handschoenen en mogelijk wat knie en elleboog beschermers. Via een parcours met obstakels gaan de coureurs 1 voor 1, in estafette vorm strijden wie het eerst over de finish komt. Twee teams gaan tegelijkertijd strijden, burostoelen mogen “sneller” gemaakt worden, en gepimpt worden, maar het moet een stoel blijven met maximaal 6 wielen. De aandrijving blijft in handen van de coureur, dit door snel voeten en benenwerk. Elke team mag 1 reserve stoel mee nemen, en deze inzetten/klaarzetten in de pitstop. In de pitstop staan 2 personen van elke team, terwijl het derde teamlid klaar staat op de racestoel over te nemen van de vorige coureur.
 
Eerste races, zullen door kinderen/jongeren 12-16 jr kunnen worden gedaan. Na 16:00u mogen de 16+ coureurs aan de bak.
 
Mee doen is gratis. Elke team betaald 20 euro inschrijf geld, deze wordt bij aanvang omgewisseld tot 1 consumptiekaart. Inschrijven kan vanaf NU! Meld je bij de bar van cafe In De Gammele Geit of stuur een mail naar info@kommus-geldrop.nl
 
Uiteraard zijn er tijdens de races een goed warm Carnavals-bordje eten te verkrijgen! Zondagavond 3 maart, kun je al in de sfeer komen, tijdens de pre party in “De GEIT”. De Prijsuitreiking + feestavond vindt plaats op 4 maart In De Gammele Geit vanaf 20:00u (entree gratis).

Maandag 4 Maart
Aanvang 14:00u-18:00u
Prijsuitreiking: 20:30u-02:00u

Locatie:
Cafe In De Gammele Geit
Horecaplein Geldrop (centrum)