Op zaterdag 14 september organiseert KommuS in het kader van de 75e verjaardag van de bevrijding van Geldrop en Mierlo een toffe avond muziek voor jong en oud. Samen vieren we de vrijheid. ‘KommuS Naar Bevrijdingsfeer’ is een gratis toegankelijk evenement op het Horecaplein in Geldrop.

Zoals Anne Frank het schreef in haar dagboek: “Wat geweldig dat niemand ook maar één moment hoeft te wachten met het verbeteren van de wereld”, daar is de Geldropse vrienden- en evenementenclub KommuS het hartstochtelijk mee eens. KommuS ziet graag dat iedereen geniet van muziek, maar ook van elkaar; de mooiste feestjes vier je tenslotte met je beste nieuwe en oude vrienden! Meer info volg dan www.facebook.com/kommus.geldrop of www.kommus-geldrop.nl

Smash!
Of wij van KommuS een plaatsje hadden voor coverband Smash? Tuurlijk! De band is een graag geziene gast in diverse café’s in en om Geldrop en Mierlo. Smash zal de fijnste hits uit de laatste 40 jaar spelen tijdens het bevrijdingsdiner. Op het terras heerlijk genieten van een maaltijd of gewoon aan de bar met een biertje in de hand.

JeBroer + Dj Roel B
Tussen 19:00 en 20:30 uur is het feest voor alle feestgangers die graag los gaan op dikke beats! De populariteit van een artiest is niet langer op te maken uit hoe vaak iets op de radio gedraaid wordt. Het gaat vrienden, likes en volgers. Dat zit wel snor met JeBroer. Met hits als “Kind van de duivel”, “Engeltje”, “Me Gabber” en zijn laatste “Flitsmeister” weet JeBroer elke zaal en festival op zijn kop te zetten. Naast eigen nummers werkte JeBroer samen met oa. Mr.Polska, Ronnie Flex, Yellow Claw, Armin van Buuren, Dj Paul Elstak, Candy Dulfer, Anita Doth en Darkraver. Met zijn laatste plaat #ELF11 vestigde JeBroer zich als rapper, platenbaas en trotse vader in de top van Nederlandse muziekwereld. Zijn unieke stijl combineert Rap en Hardstyle en zorgt er voor dat zijn hits door jong en oud worden mee gezongen. Niemand staat stil voor het podium!

Nee, geen flashy dj-naam, gewoon Dj Roel Bekkers. Hij zorgt op feestjes als Sterrenslag en het jaarlijkse volleybaltoernooi op het Horecaplein voor de juiste sfeer. Dat is bij KommuS niet onopgemerkt gebleven dus vult hij ook de gaatjes in het programma met toffe plaatjes.

Harry Slinger’s Drukwerk
Even terug in de tijd naar de jaren ’80 met het Drukwerk van Harry Slinger. Nederlandse pophits stonden volop in de Top40. Denk even aan Doe Maar, Toontje Lager, Normaal, Het Goede Doel en Frank Boeijen Groep. Drukwerk had in 5 jaar tijd hits als “Je Loog tegen mij”, “Wat Dom”, “Schijn ’n lichtje op Mij”, “Marianneke”, “Pappa”, “Hey Amsterdam” en “Onder mijn Dak”. Stuk voor stuk meezingers die nog steeds regelmatig voor bij komen op de radio en in menig café. Harry zal voor de eerste keer samen met Drukwerk in Geldrop te zien zijn. Het wordt een feest der herkenning. Biertje er bij en vals meezingen is geen probleem!

Pink Floyd by Infloyd
Infloyd; de beste Pink Floyd-tribute van Europa zal ‘KommuS naar Bevrijdingsfeer’ passend afsluiten. De band verkocht vorig jaar nog de AFAS-live uit met 6000 bezoekers! De band weet als geen ander hoe ze de hits van de originele Pink Floyd moet brengen. Met een grote bandbezetting, te gekke licht- en videoshow, en hits als “The Wall”, “Shine on you crazy diamond”, “Wish you were here”, “Time” en vele meer, is Infloyd de gedroomde en vooral sfeervolle afsluiter van KommuS naar Bevrijdingsfeer 2019.

Het gratis toegankelijke KommuS naar Bevrijdingsfeer 2019 zal om 17:30u van start gaan, tot 00:30u.
 
17:30u Coverband Smash
19:00u Jebroer + DJ Roel Bekkers
21:00u Harry Slinger’s Drukwerk²
22:30u Pink Floyd Tribute Infloyd
(tijdschema ovb)

 

 

Zaterdag 14 september 2019
Locatie: Horecaplein
Deur open 17:30u-01:00u
Entree: Gratis

Meer info op: 
www.facebook.com/kommus.geldrop