Drinken:
Op het KommuS Kasteelfestival betaal je je drankjes met een speciale consumptiekaart, deze is te verkrijgen bij het concumptiekaartverkoop-punt, naast de voordeur van het Kasteel zelf. Op de kaart staan 10 consumpties (10 x bier/fris of wijn). Speciaal bier (Claro en Claro-Tequila) is 1.5 streep (dus 5 speciaal biertjes op 1 kaart). Op zondagmiddag is natuurlijk weer de “Kei Rode Ranja” en het zakkie ships te verkrijgen voor de kid bij de Kids Area bar.

Eten:
Eten betaal je gewoon cash, dit jaar zal naast onze vaste frietbakker;  Jacky’s Friet Extravaganza, er meer food te vinden zijn. Op het grasveld is ruimte om gezamenlijk te genieten van lekkernijen gepresenteerd door het Heerenhuys23. Je kunt op zaterdag al vanaf 18:00u terecht om te snacken of om  aan te leggen bij het popup-restaurant van het Heerenhuys 23.  Op zondagmiddag zal de Kasteel Hoeve aanwezig zijn om met kids lekkere taartjes te maken en versieren.

Betalen:
Op het festivalterrein zelf is geen pin automaat aanwezig! Om cash geld te pinnen moet je in centrum van Geldrop zijn (2 minuten lopen vanuit het festival terrein). Dus betaal je consumptiekaart gewoon ouderwets met cash. Let op, de consumptiekaarten zijn na zondag 2 juli, 23:00u niet meer geldig. Ook consumptiekaarten van afgelopen jaren zijn niet geldig.

Eigen eten en drinken mee nemen is verboden, het KommuS festival is gratis toegankelijk, met de verkoop van drankjes betalen wij het festival, alvast bedankt hé!

INFORMATIE

Zaterdag 1 juli 2017
Terrein open 18:00u tot 01:00u

Zondag 2 juli 2017
Terrein open: 12:00u tot 23:00u

Locatie:
Kasteeltuin Geldrop (voorzijde)

Meer info op: 
www.facebook.com/kommus.geldrop