KOMMUS KASTEELFESTIVAL GAAT OP GROEN!
Het aanzicht van een Kasteeltuin vol afgetrapte plastic bekers; het is een iconisch beeld van wat een paar uur daarvoor nog een geslaagd event was. Maar het weinig groen of milleuvriendelijk toch? Het icoon – de afgetrapte plastic beker – zal daarom ook langzamerhand uit het straatbeeld verdwijnen. Het KommuS Kasteelfestivak zal als ook dit jaar weer gaan werken met zogenaamde Hardcup bekers, en daar zijn we best trots op. We gaan beide dagen werken met een statiegeld regeling.

Statiegeld regeling (hardcup drink bekers)
Dit werkt als volgt: bij het eerste drankje dat je haalt, betaal je 2 munten. Eén voor de beker, één voor het drankje. Gooi de beker niet weg, want bij elk volgende rondje dat je haalt, lever je de beker in samen met 1 munt voor een nieuw drankje. Aan het einde van het festival kun je de beker inruilen bij het beker-inleverpunt! Samen houden we de Kasteeltuin groen! Simpel toch?!

Drinken:
Op het KommuS Kasteelfestival betaal je je drankjes met een speciale consumptiemunten deze is te verkrijgen bij het muntenverkoop,  naast de voordeur van het Kasteel zelf. Elk biertje, Frisje en Watertje kost 1 muntje, een wijntje 2. Op zondagmiddag is natuurlijk weer de “Kei Rode Ranja” en het zakkie ships te verkrijgen voor de kid bij de Kids Area bar.

Eten:
Eten betaal je gewoon cash, dit jaar zal naast onze vaste frietbakker; Jacky’s Friet Extravaganza, er meer food te vinden zijn. Op het grasveld is ruimte om gezamenlijk te genieten van lekkernijen gepresenteerd door het Foodpacker en Daporare uit Geldrop. Je kunt op zaterdag al vanaf 17:00u terecht om te snacken of om  aan te leggen bij het popup-restaurant.

Betalen:
Consumptiemunten kun je met cash betalen of met pin (GRAAG ZELFS!). De Food kun je pinnen als nog gewoon ouderwets met cashgeld. Op het festivalterrein zelf is geen pin automaat om cashgeld te trekken aanwezig! Om cash geld te pinnen moet je in centrum van Geldrop zijn (2 minuten lopen vanuit het festival terrein). Let op, de consumptiemunten zijn na zondag 5 juli, 23:00u niet meer geldig. Ook consumptiekaarten van afgelopen jaren zijn niet geldig.

Eigen eten en drinken mee nemen is verboden, het KommuS festival is gratis toegankelijk, met de verkoop van drankjes betalen wij het festival, alvast bedankt hé!

INFORMATIE

Vrijdag 2 juli 2021
Tijden nog niet bekend
Zaterdag 3 juli 2021

Terrein open 19:00u tot 01:00u.
Zondag 4 juli 2021 Terrein open: 11:30u tot 23:00u,
Kids area 12:00u-18:00u

Locatie:
 Kasteeltuin Geldrop (voorzijde)
Entree:  Gratis toegankelijk (vet of nie?)
Meer info op:  www.facebook.com/kommus.geldrop