Dorpsquiz 2017

Stichting Plein6G en KommuS bundelen dit najaar hun krachten, voor de eerste GELDROPSE DORPQUIZ, 28 oktober 2017.

Tijdens de DorpsQuiz strijden teams voor de eeuwige roem in Geldrop en een leuk geldbedrag voor een goed doel naar keuze. Een team kan bestaan uit vrienden, familie, collega’s, sportverenigingen, buurtverenigingen en clubs. Wij adviseren een team van 8 tot 20 personen, waarvan één persoon de teamcaptain is. Het team kiest zelf een locatie van waaruit gespeeld gaat worden. Dit kan… bij iemand thuis zijn, in een café, bij een vereniging of clubhuis. Het maakt niet uit, als het maar in Geldrop is.

De quiz bestaat uit kennisvragen, maar ook uit doe-opdrachten en zelfs een geheime opdracht. Er zijn bijvoorbeeld zoekopdrachten in het dorp en vragen met weetjes over Geldrop. Tijdens de quiz mag gebruik worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken. Het wordt ook een strijd tegen de klok! Op een bepaalde tijd moet de teamcaptain de opdrachten ophalen en weer inleveren.

Tijdens een spetterend dorpsfeest zal de winnaar van de Geldropse Bokaal bekend worden gemaakt Daarna sluiten we dit mooie dorpsevenement af met een superdeluxe feestavond! Je team inschrijven kan via de (voor) inschrijvingen, die plaats vinden tijdens het KommuS Kasteel Festival op zaterdag tussen 20:00-22:00u en op zondag tussen 14:00-16:00u bij de Geldropse Dorpsquiz Kraam!

Op maandag 3 juli start de online inschrijving, de datum voor de Geldropse Dorpsquiz wordt asap bekend gemaakt! Het limiet is gesteld op 100 deelnemende teams. Schrijf je dus tijdens de voor-inschrijvingen in, want vol = vol!

Up to date blijven doe je via: www.facebook.com/Dorpsquizgeldrop