Het is alweer 5 jaar geleden dat we afscheid namen van onze JOEK op het Emopad, 4 jaar geleden ging het pand plat, en maakt plaats voor de vuilstort. Toen beloofd: “tot over 5 jaar”, daarom op 20 en 21 oktober 2018, weer een ouderwets avondje JOEK, met vrienden van toen en nu.

Op zaterdag 20 oktober kun je in de Kasteelhoeve een ouderwets gezellig avondje JOEK verwachten. Met de vrijwilligers en bezoekers van toen. De dj’s van toendertijd en natuurlijk met de juiste ambiance, dat het gaaf word, dat krijg je met 100% jeugdsentiment-garantie.De JOEK reunie kost 10 euro entree, tickets zijn online te verkrijgen via: https://tibbaa.com/order/crt1cfkdbp?lang=nl

Op zondag 21 oktober, kun je van 12:00u-15:00u aanschuiven bij de Katerbrunch, vanaf 15:00u start de GRATIS TOEGANKELIJKE afterparty met de mannen van de Janse Bagge Bend. Voor de kleintjes, die kunnen nog een rondje maken op een echte kameel over het Horecaplein (als knipoog naar de JOEK kamelenrace van toendertijd (Witte Nog…?)

De katerbrunch kost 6 euro p.p, Kaartjes kun je kopen in de voorverkoop kan tijdens het Kasteelfestival, in het Heerenhuys of je betaald bij binnenkomst.

Janse Bagge Bend:
In 1982 werd vanuit Tsjé‚ het, voor de toenmalige zender Hilversum 3, radioprogramma: KRO’s NOEN-SJOW uitgezonden. Janse Bagge was als huisorkest ook van de partij en speelde onder andere: Sollicitere. Diskjockey Hubert van Hoof adviseerde de Janse Bagge Bendeleden om het nummer op plaat te zetten. En zo geschiedde. Sollicitere en Proemevlaai werden dikke hits, en de band brak elke feesttent en zo ook de JOEK af. De band brengt alleen maar covers en fantaseren daar hun eigen teksten overheen. Welkom terug in Geldrop mannen!!!

The Barnyard Pimp:
Twee toffe Geldroppenaren, 2 gitaren en gas ‘dr op. Toffe covers die iedereen kan mee zingen, een ideaal voorprogramma dus!

 

 

 

 

Zaterdag 20 oktober
Locatie: Kasteelhoeve Geldrop
Deur open om 20:00u tot 02:00u

Zondag 21 oktober
Locatie: Heerenhuys23 Geldrop
Deur open 12:00u
Katerbrunch 12:00u-15:00u
Janse Bagge Band + Barnyard Pimp 15:00u-18:00u

Meer info op: 
www.facebook.com/kommus.geldrop