KOMMUS VIERT VOOR DE 6e KEER FEEST IN DE KASTEELTUIN!

KommuS Kasteelfestival is een gratis toegankelijk muziek en theaterfestival, dat dit jaar voor de zesde keer plaats gaat vinden in de Kasteeltuin van Geldrop. Het programma is voor jong, jongere ouderen en ouderen jongeren. Komende editie zal plaats vinden op zaterdag 4 juli, en zondag 5 juli 2020, waarbij op zondag (in de voortuin) van 12:00u tot 18:00u er veel te doen is tijdens de Kids Area voor de kinderen tussen de 0 en 16 jaar.

Tijdens het festival vindt je op het grote podium (in de achtertuin van het Kasteel) 9 internationale (tribute) band, die zich de afgelopen jaren bewezen hebben op veel internationale festivals en (theater)podia. Met elke editie dik 2000 feestvierder voor het podium, enthousiaste bands, een gruwelijk fijne Kids Area en een geweldige vrijwilligers-crew is het Kasteelfestival een aanwinst voor het Geldropse Culturele leven. Updates en laatste nieuws is te vinden via www.facebook.com/kommus.geldrop

Programma volgt asap. STAY TUNED

 

INFORMATIE

Zaterdag 4 juli 2020
Terrein open 19:00u tot 01:00u.

Zondag 5 juli 2020
Terrein open: 11:30u tot 23:00u,
Kids area 12:00u-18:00u

Locatie:
Kasteeltuin Geldrop (voorzijde)

Meer info op: 
www.facebook.com/kommus.geldrop

Prince By Beautiful Strangers

Van ‘Kiss’ tot ‘Controversy’ en van ‘1999’ tot ‘Cream’, de hits komen allemaal voorbij. Beautiful Strangers brengt een ode aan Prince, deze band weet hoe ze moeten funken en rocken, niet gek want de bandleden spelen in de bands van oa Alain Clark, Kane, Maan, Tim Akkerman, Di-rect, Jett Rebel en Anouk! Met uitverkochte shows in de grote zalen van Nederland werd het tijd voor een show op het Geldropse Kasteel Festival. De bands zal de afsluiter zijn op zondag 5 juli 2020.