KOMMUS VIERT VOOR DE 6e KEER FEEST IN DE KASTEELTUIN!

KommuS Kasteelfestival is een gratis toegankelijk muziek en theaterfestival, dat dit jaar voor de zesde keer plaats gaat vinden in de Kasteeltuin van Geldrop. Het programma is voor jong, jongere ouderen en ouderen jongeren. Komende editie zal plaats vinden op zaterdag 4 juli, en zondag 5 juli 2020, waarbij op zondag (in de voortuin) van 12:00u tot 18:00u er veel te doen is tijdens de Kids Area voor de kinderen tussen de 0 en 16 jaar. Tijdens het festival vindt je op het grote podium (in de achtertuin van het Kasteel) 9 internationale (tribute) band, die zich de afgelopen jaren bewezen hebben op veel internationale festivals en (theater)podia. Met elke editie dik 2000 feestvierder voor het podium, enthousiaste bands, een gruwelijk fijne Kids Area en een geweldige vrijwilligers-crew is het Kasteelfestival een aanwinst voor het Geldropse Culturele leven. Updates en laatste nieuws is te vinden via www.facebook.com/kommus.geldrop Programma volgt asap. STAY TUNED

INFORMATIE

Zaterdag 4 juli 2020 Terrein open 19:00u tot 01:00u. Zondag 5 juli 2020 Terrein open: 11:30u tot 23:00u, Kids area 12:00u-18:00u Locatie: Kasteeltuin Geldrop (voorzijde) Entree:  Gratis toegankelijk (vet of nie?) Meer info op:  www.facebook.com/kommus.geldrop
Prince By Beautiful Strangers Van ‘Kiss’ tot ‘Controversy’ en van ‘1999’ tot ‘Cream’, de hits komen allemaal voorbij. Beautiful Strangers brengt een ode aan Prince, deze band weet hoe ze moeten funken en rocken, niet gek want de bandleden spelen in de bands van oa Alain Clark, Kane, Maan, Tim Akkerman, Di-rect, Jett Rebel en Anouk! Met uitverkochte shows in de grote zalen van Nederland werd het tijd voor een show op het Geldropse Kasteel Festival. De bands zal de afsluiter zijn op zondag 5 juli 2020.
Talking Heads by Byring Down The House (B) Alle Talking Heads  hits komen voorbij en stil staan is onmogelijk (die ervaring hebben wij van KommuS inmiddels gehad). Weet je nog, hits als : “Psycho Killer”, “One in a lifetime”, “Burning Down The House’, “Road To Nowhere”, “Slippery People” en “And She Was”!!!???
Phil Collins / Genesis by Collins Live Experience Phil Collins, was in 2019 nog goed voor een uitverkochte Goffertpark. Het beste alternatief staat in juli in de Geldropse Kasteeltuin. Hitmonster Collins bracht ons pareltjes als “a Groovy Kind of Love”, “You Can’t Hurry Love”, ‘Easy Lover”, “sussudio”, “Invisible Touch”, I can’t Dance en natuurlijk de uberhit “In The Air Tonight”. De Collins Live Experience telt 12 man, en het swingt als een tierelier! Een superband waar stil staan onmogelijk blijkt te zijn!

Toto by So ToTo (UK) Hoeveel nummers ken jij van Toto? Nou?? Dat zijn er meer dan je zou denken.  Hits als “Pamela”, “Hold The Line”, ‘Rosanna”, “Ill be over you” stonden ook in Nederland maanden lang in de top 10. Mega hit “Africa” werd zelfs vorig jaar nog een cult hit onder de jongere muziekliefhebbers. KommuS is er trots op dat ze So Toto als een van de eerste op het vaste land te mogen programmeren, want deze band gaat veel spelen, heul veel!

Rolling Stones by Stones Sessions Het heeft 6 jaar geduurd, vele mensen vroegen er om, maar eindelijk is het zover… THE STONES in de KASTEELTUIN!

 

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, Lisa Lois) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.Verwacht een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren.

Muziekkorps Euphonia
Traditioneel ook dit jaar weer een Geldropse band of ja..in dti geval een heus orkest op het podium in de Kasteeltuin.
Muziekkorps Euphonia mag de zondag het KommuS Kasteel festival 4 + 5 juli 2020 / Geldrop aftrappen met een speciaal concert. Het Geldropse orkest bestaat uit dik 35 muzikanten, ze spelen tijdens het Kasteelfestival 2020 delen uit hun dansconcerten en ook de percussie groep komt de Kasteeltuin wakker schudden. Zo komt een Tango als “Adios Nonino” (herinneren we de traan van Maxima nog) voorbij en nog veel meer. Om 13:00u zullen ze van start gaan! Wekkertje zetten!

Guns N Roses by Ultimate G’nR Tribute Wil je Axl dan krijg je Axl! Wil je Slash dan krijg je Slash… Deze tribute is een echte tribute, muzikaal en show. Kom mee bléren op nummers als “Sweet Child of Mine”, “Paradise City” de  ultieme tranentrekker “Patience” en stadionrocker “November Rain”
Ed Sheeran by I SIng Ed Sheeran (USA) Als er één artiest is die de jaren 2010 vorm heeft gegeven, dan is het Ed Sheeran, .Met zijn gitaar en Looping station komt Jonny Smokes (USA) op de zaterdag naar de Kasteeltuin, om jullie te laten mee zingen op hits als “Castle on the Hill”, “The A team”, “Sing” en “Shape of You”.
Motörhead by Deaf Förever  Deze is voor de heavy rockers, Motörhead was een Britse heavymetalband, al sprak frontman Lemmy Kilmister van rock-‘n-roll. Hun bekendste nummer is natuurlijk Ace of Spades, maar stiekem ken je er nog veel meer! Er zijn verschillende Motorheads tributes, wij kozen voor de Eindhovense Deaf Förever met daarin ex leden van oa Eindhovens finest: Rompeprop! “We are Motörhead….We play Rock & Roll”
Chuck Berry By Earl Jackson + CC Jerome Johnny B Good, No particular place to go, Roll over beethoven, Maybellene, Sweet little Sixteen, Rock N Roll Music, Little Queenie, Come On, Memphis Tennessee, My Ding a Ling en DE grote hit uit de film Pulp Fiction “Never Can Tell”, jup…. Allemaal hits en nummers van Chuck Berry. Kortom, de voeten kunnen op de zondagmiddag van de vloer,

De Platenparade. Vorig jaar stonden ze op de food area en draaiden de tofste vinyl plaatjes wat resulteerde in een geheim danspaleisje! De mannen van Platen Parade draaien dit jaar door! Natuurlijk komen ze komende editie van het Kasteelfestival terug, en zullen ze zorgen dat wederom de tafels en banken bezocht worden door de stoffigste dansschoentjes van Geldrop! Verzoekjes zijn welkom!