Kommus Kasteelfestival Kids Area

Ook dit jaar is er weer heel veel te doen op de zondagmiddag tijdens het KommuS Kasteel Festival! De Kids krijgen hun eigen Area in de kasteeltuin, DE KIDS AREA! Tussen 12:00u en 18:00u kunnen kids tussen de 0 en 15 jaar los op theater, live muziek, aan de knustel met workshows en kunnen ze (voor het eerst?) eens gaan rocken in de Silent Studio. En, ze kunnen op de foto, een handtekening scoren of een kekke Musical.ly maken met Musical.ly ster Indigo Jael. De kids area is niet alleen leuk voor de kids, maar de ouders kunnen zich ook goed vermaken, aangezien alle acts en theater met een flink knipoog worden gepresenteerd! Dus neem je eigen kroost of van je buurman gewoon gezellig mee!

Hippe Gasten:
Op veler verzoek, komen ze terug! Vorig jaar stonden deze Hippe Gasten al flink te rocken en headbangen met dik 100 kids. dit jaar gaan we voor minimaal het dubbele! (Dynamo Jeugdwerk logo plekken)

Eefje Wentelteefje Roadshow:
Poppentheater met o.a Eefje Wentelteefje (bekend van Omroep Brabant), Ferry van Der Zaande, Muisje Poerieliepoepielie, Hondje Waffielieblaffielie, uiltje Oerielieboerielie en eekhoorntje Fliflafloflapperirario. Met daarbij meditatief objektentejater met groentevisualisatie en een stevig potje poppenrap. Snappen we hem nog?? Nee, komen kijken dan… want de kids vinden het te gek en de ouwe lui mogen mee gniffelen op de achtergrond!

Silent Studio:
Wat zeg je nou?? Heb je nog nooit gerocked?? Heb je nog nooit de power van een gitaar gevoeld? Nog nooit een keer goed gegrunt of een drumstel aan gort geslagen? Voor de kids, jongeren, oudere jongeren en de jongere ouderen. Jij kunt in de middag in de Silent Studio, flink gaan rocken. Gitaren, drumkit en microfoon staan voor jullie klaar! (Dynamo Jeugdwerk logo plekken)

Indigo Army met Indigo Jael:
Zijn je kinderen ook zo’n enorme musical.ly fan? Kom dan Indigo en zijn crew ontmoeten, scoor een handtekening of selfie en maak een musical.ly samen met Jael! (MUSICALY LOGOOTJE PLEKKEN)

Graffitie 4 kids:
Tijdens de kidsmiddag kan je kroost met spuitverf, sjablonen en een flinke bult creativiteit een mooie “Piece” maken. UBERvet / flex/ gaaf / cool/ ruig enzz….

De Muzikale Smid:
Hoe maak je muziek instrumenten van afval? Laat dit maar over aan de Muzikale Smid! Werken met vuur is leuk, ermee spelen is wellicht nog vetter! Een experiment met elektriciteit levert humoristische spanning op.

INFORMATIE

Zaterdag 1 juli 2017
Tijd: 12:00 tot ?

Zondag 2 juli 2017
Tijd: 12:00 uur tot 18:00 uur

Locatie:
Kasteeltuin Geldrop (voorzijde)

Meer info op: 
www.facebook.com/kommus.geldrop