Wij van KommuS horen nog wel eens van “potjandorie, dat was een gave band, die MOET nog eens terug naar Geldrop komen”.. Nou bij deze dan:  Op zaterdag 23 december zullen Callahan Clearwater Revival (Creedence Clearwater Revival tribute), Polly Darton (Dolly Parton Tribute) en Elco Weitering (Johnnie Cash Tribute), de kerstfeer gaan verhogen tijdens KommuS naar Wintersfeer. Een betere manier om in de kerstsfeer te komen is er niet, tenminste dat denkt de KommuS-crew.

Vanaf 18:00u ben jij welkom op en om de ijsbaan van Wintersfeer, bij goed weer (boven het vriespunt, en zonder regen) kan je genieten van 3 toffe acts, op een podium die maar 1 ding uitstraalt: KERSTVAKAAAANTIEEEEE!!!! De hele avond is gratis toegankelijk, en mocht het weer dusdanig beroert zijn, nou dan gaan we toch naar het Wintersfeer café in De Groene Geit.

Polly Darton,
Voor de meeste mensen was het wellicht nog wat te vroeg op de dag, toen Dolly Parton tribute Polly Darton op het KommuS Kasteelfestival de zondag openende. Maar voor de gene die er bij waren, wisten dat deze Dolly Parton tribute één van de pareltjes was van het festival. Polly Darton is een Nederlandse tribute aan ‘country queen’ Dolly Parton, wie kent haar niet? Ze steken haar grootste hits en onbekendere pareltjes in een fris jasje, zonder daarbij Dolly’s sound uit het oog te verliezen. Dans mee op ‘9 to 5’, droom weg bij ‘Jolene’ en pak je geliefde stevig vast bij ‘I will always love you’. Polly Darton neemt je mee op een reis door Dolly’s hele repertoire, yeehaw!

Elco Weitering (The Def Americans)
Tijdens het eerste KommuS festival stond Elco als aanvoerder van The Def Americans op het podium, en kreeg de gehele Kasteeltuin aan het dansen en zingen. We hoeven dan ook niet te vertellen dat Elco met zijn band, gewoon weg DE Johnnie Cash tribute van Europa is. Uitverkochte zalen als Effenaar, Klokgebouw en Muziekcentrum Eindhoven als gevolg. Vanavond komt Elco solo naar het Horecaplein van Geldrop, met zijn gitaar zal hij laten horen dat Cash nummers ook zonder band en June Carter, ongelofelijk mooi en krachtig zijn. Kom mee zingen, dat zien Elco en wij natuurlijk heel graag!

Callahan Clearwater Revival
Volgens vele was deze Creedence Clearwater Revival tribute, de “winnaar” van het KommuS Kasteelfestival van afgelopen juli. En er zijn onnoemelijk veel berichtjes naar KommuS gekomen, om ook deze band nog een te programmeren. Nou, kom het nog een keer mee beleven op 23 december.
Met Callahan Clearwater Revival ga je terug naar de tijd van de onvervalste Roots en Swap Rock. Klassiekers als Fortunate Son, Suzie Q, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight en Down On The Corner maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival. Wanneer je je ogen sluit dan hoor je de vroegere John Fogerty en CCR. De muziek wordt vanuit de basis overgebracht door de vier Achterhoekse muzikanten van Callahan Clearwater Revival. Met optredens tijdens de grote festivals als Huntenpop en Zwarte Cross en natuurlijk het KommuS Kasteelfestival, heeft de band bewezen dat zij DE CCR tribute van Europa is.. En jup,, die staan doodleuk tijdens KommuS naar Wintersfeer naar Geldrop!

Meer info over wintersfeer: www.facebook.com/wintersfeergeldrop

Zaterdag 23 december 2018
aanvang 17:00u-23:00u

Locatie:
Wintersfeer Ijsbaan
Horecaplein, Geldrop

Entree
Gratis

Meer info op: 
www.facebook.com/kommus.geldrop