Tijdens de KommuS Popkwis kun je met je team van minimaal en maximaal 4 personen, op 19 februar 2019, in de Brabantse Boerin mee doen aan de enige echte en gezelligste Geldropse POPquiz.

Jazekers een POP quiz, KommuS gaat jouw kennis over (pop)muziek testen, en ja er valt nog wat te winnen ook! Minimale leeftijd is 18+, Strijd mee om de prijzen en kraak je muzikale brein. Kom erachter waar het puntje van je tong ook alweer zit en doe mee. Weet jij alles over muziek, van Jazz tot Speedmetal, van Stock Aitken en Waterman tot Leiber and Stoller en van Techno tot smartlap, schrijf je team dan in!

Tussen de vragen door is er ruimte om wat te bierelieren, de KommuS crew zal ook achter de draaitalels te vinden zijn, zodat de broodnodige pauzes worden opgevuld door de leukse, raarste en tofste plaatjes van pak ‘m beet, de laatste 50 jaar. De deuren zijn los vanaf 19:30u, aanvang van de quiz is 20:00u tot maximaal een uurtje of 01:00u.

Inschrijven is simpel, mail je teamnaam + de namen van je 4 teamgenoten naar info@kommus-Geldrop.nl en je krijgt een berichtje van ons terug. Elke deelnemer betaald 5 euro. Er is plaats voor 20 teams van max 4 personen! Wel van te voren inschrijven!!! Is er op de avond zelf nog plaats, dan laten we dit via Facebook weten.

LET OP: DE VORIGE EDITIES WAREN RAM UITVERKOCHT, reden genoeg om je team van te voren in te schrijven!!!!

Zaterdag 16 februari
Locatie: De Brabantse Boerin
Bogardeind 223, Geldrop
Deur open om 19:30u, aanvang 20:00u
Entree: € 20,- per team (max 4 personen per team)
(toeschouwer gratis entree)

Meer info op: 
www.facebook.com/kommus.geldrop