KommuS is een vriendenclub die een aantal jaren geleden is begonnen met het organiseren van kleinschalige evenementen. Het bestaande Geldropse aanbod voldeed niet en een behoorlijk grote doelgroep kwam niet aan z’n trekken. Sinds april 2013 is KommuS een stichting en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57766401. Alle opbrengsten vloeien terug naar evenementen die Geldrop naar onze mening gezelliger maken.

Je kent KommuS misschien van de dansavonden in het toenmalige Groenkoffiehuis en Heerenhuys 23, ‘Sterrenslag vrijdag’, diverse pöpquizen, het jaarlijkse KommuS kasteelfestival in de kasteeltuin, de Geldropse Dorpsquiz en de officieuze openingen van de Geldropse kermis. KommuS is samenwerkingen aangegaan met organisaties als: Geld’rop Uit, Sterrenslag Zesgehuchten, Productiefabriek, Meise Mert, Kasteel Geldrop, Wintersfeer, ’t GroenKoffiehuis, Heerenhuys 23, café In de Gammele Geit, 2 Heeren, Vertigo, café Peijnenburg, Geldrop Kermis, Filmhuis Geldrop, Plein 6G, etc.

Regelmatig krijgt KommuS de vraag, vaak tijdens evenementen, van enthousiaste en tevreden bezoekers of men niet iets voor KommuS kan betekenen in de vorm van een financiële bijdrage.

We hebben hiervoor “de Vrienden van KommuS” in het leven geroepen.
Vrienden van KommuS is een initiatief van en voor stichting KommuS. De Vrienden van KommuS dragen deze unieke stichting een warm hart toe. Zij houden van muziek, de gezellige sfeer en de mensen die de KommuS evenementen organiseren én bezoeken.

Via de Vrienden van KommuS laat je aan de buitenwereld zien dat je KommuS en hun evenementen belangrijk vind. Met een grote club mensen die KommuS ondersteunt staat KommuS sterk en kunnen we door blijven gaan met het organiseren van activiteiten en evenementen in Geldrop. Vrienden kunnen meedenken over de toekomst van KommuS, krijgen exclusieve previews en uitnodigingen en krijgen voorrang bij eventuele kaartverkoop. Eenmaal per jaar wordt er een vriendenborrel georganiseerd waar ook de KommuS-crew en het bestuur aanwezig is en er is een besloten Facebookpagina voor onze vrienden.

Dit initiatief is er voor bedrijven en particulieren. Wil je KommuS steunen dan kan dit zowel financieel als materieel (in overleg). Maak het verschil en word lid van de Vrienden van KommuS!

Als je Vriend van KommuS wilt worden dan heb je keuze uit drie verschillende jaarlidmaatschappen. Je kunt kiezen uit een tweetal incassomomenten in het jaar: eind april en eind oktober. Zie incassoformulier.

Toffe peer € 100,- per jaar
– Toegang besloten FaceBook-pagina
– Vooraankondiging activiteiten en evenementen
– Voorverkoop kaartjes/inschrijven
– Vermelding op KommuS-website

Goeie vriend € 175,- per jaar
– Toegang besloten FaceBook-pagina
– Vooraankondiging activiteiten en evenementen
– Voorverkoop kaartjes/inschrijven
– Vermelding op KommuS-website
– 1 toegangskaart voor de KommuS-vriendenborrel

Beste maat € 250,- per jaar (of meer)
– Toegang besloten FaceBook-pagina
– Vooraankondiging activiteiten en evenementen
– Voorverkoop kaartjes/inschrijven
– Vermelding op KommuS-website
– 2 toegangskaarten voor de KommuS-vriendenborrel
– Vermelding bij KommuS Kasteelfestival (banner) (eventueel met bedrijfslogo)
– Exclusief KommuS t-shirt

Lid worden???  Vraag een inschrijfformulier aan de KommuS-crew door een mail te sturen naar Claudia van Grinsven. De incasso is eenmalig; we sturen aan het einde van ieder kalenderjaar een mail waarin we je vragen je lidmaatschap te verlengen. Je lidmaatschap is pas definitief als wij succesvol hebben kunnen incasseren.
Lidmaatschap opzeggen Opzeggingen kunnen uitsluitend via bovenstaand mailadres worden doorgegeven.

Heb je nog vragen? Dan kun je e-mailen naar: Claudia van Grinsven.