OMDAT HET ZO VERREKES GEZELLIG IS!! POPKWIZZEN!!!

In maart kun je weer komen popkwizzen, dit keer in het Botenhuys van Heerenhuys 23! Zet de datum alvast in je agenda! Tijdens de KommuS Popkwiz kun je met je team van max 4 personen, ontdekken waar je puntje van de tong zich bevindt. . Jazekers een POPquiz, KommuS gaat jouw kennis over (pop)muziek testen, en ja er valt nog wat te winnen ook! Minimale leeftijd is 18+. Strijd mee om de prijzen en kraak je muzikale brein.

Heb je wat kennis van muziek, of luister je er gewoon heel graag na, dan kun je al mee doen! Soms zijn de vragen wat pittig, veel vaker is het een feest der herkenning! Voor de gezelligheid mee doen?? Sure, je bent welkom met je team!

Tussen de vragen door is er ruimte om wat te bierelieren, de KommuS crew zal ook achter de draaitalels te vinden zijn om de gaatjes te vullen met toffe plaatjes! De deuren zijn los vanaf 19:30u, aanvang van de quiz is 20:15u tot 01:00u (ongeveer hé!)

Inschrijven is simpel, mail je teamnaam + de namen van teamgenoten naar info@kommus-Geldrop.nl en je krijgt een berichtje van ons terug. Elke deelnemer betaald 5 euro. Er is plaats voor 20 teams van max 4 personen. Wel van te voren inschrijven!!! Is er op de avond zelf nog plaats, dan laten we dit via Facebook weten.

POPKWIZZ
Zaterdag 28 maart 2020
Locatie: Heerenhuys23
Heuvel 23,  Geldrop
Deur open om 19:30u, aanvang 20:00u
Entree: € 20,- per team (max 4 personen per team)
(toeschouwer gratis entree)

Meer info op: 
www.facebook.com/kommus.geldrop