Tijdens de KommuS Popkwis kun je met je team van max 4 personen, 2 jaarlijks in de wintertuin van het Heerenhuyz 23 mee doen aan de eerste Geldropse POPquiz. Jazekers een POP quiz, KommuS gaat jouw kennis over (pop)muziek testen, en ja er valt nog wat te winnen ook! Minimale leeftijd is 18+, Strijd mee om de prijzen en kraak je muzikale brein. Kom erachter waar het puntje van je tong ook alweer zit en doe mee. Weet jij alles over muziek, van Jazz tot Speedmetal, van Stock Aitken en Waterman tot Leiber and Stoller en van Techno tot smartlap, schrijf je team dan in!

Tussen de vragen door is er ruimte om wat te bierelieren, de KommuS crew zal ook achter de draaitalels te vinden zijn om speciaal voor de PopQuiz, de gaatjes te vullen met toffe vinyl plaatjes! Zelf ook nog een toffe 7” single thuis liggen, gewoon mee nemen, wie weet proppen we er deze ook nog eens tussen door! De deuren zijn los vanaf 19:00u, aanvang van de quiz is 20:15u tot 02:00u

Inschrijven is simpel, mail je teamnaam + de namen van teamgenoten naar info@kommus-Geldrop.nl en je krijgt een berichtje van ons terug. Elke deelnemer betaald 5 euro. Er is plaats voor 20 teams van max 4 personen, is je team kleiner, ook prima! Wel van te voren inschrijven!!! Is er op de avond zelf nog plaats, dan laten we dit via Facebook weten.