JOEK REUNIE 2023

Het is weer bijna 5 jaar geleden dat we met z’n allen aan het proosten waren op vriendschappen van toen en nu. Vijf jaar geleden waren we aan het dansen op die plaatjes van nu en toendertijd, en ja,, die danspasjes zaten er nog lekker in! Op het einde van die avond beloofde de organisatie “tot over 5 jaar”. De tijd gaat af en toe sneller dan je zou willen, maar dat is dit geval niet zo.. hij komt er aan! De enige echte JOEK REUNIE!

Zet 14 oktober 2023 alvast in je agenda! Voor de reunie heb je toegangskaarten nodig, deze komen in midden maart in de voorverkoop. Dus houdt onze facebook pagina in de gaten voor updates! De JOEK reunie wordt georganiseerd door oud Joekers en KommuS.
Facebookpagina: www.facebook.com/kommus.geldrop

Alle entree opbrengsten vloeien 100% naar evenementen voor de huidige jeugd en jongeren in Geldrop!

 

UNIEK JOEK SHIRT

Tijdens elke JOEK reunie komt die vraag, wordt het niet tijd voor een JOEK shirt? Nou bij deze! Je kunt je shirt voor 20 september bestellen, je kunt ze voor de reunie ophalen (met je shirt-ticket) of tijdens de Reunie (met je toegang + shirt ticket). De datum voor de Joek reunie is bekend, de data voor het ophalen van de shirts komen zo snel mogelijk online via Facebook en Instagram.

Bestellen doe je door een te keuze te maken. Let op, er is veel te kiezen (kleur, welke maat, heren of dames shirt etc). Dus check goed de maattabel en kies het juiste shirt. Ruilen is helaas niet mogelijk, dus kies het juiste shirt. De prijs voor elk shirt is
€15,-

HEREN SHIRT BESTELLEN: HIER HEREN SHIRTS
DAMES SHIRT BESTELLEN: HIER DAMES SHIRTS

DAMES SHIRT MAAT TABEL

HEREN SHIRT MAAT TABEL

INFORMATIE

JOEK REUNIE
14 oktober 2023
aanvang 20:00u-02:00u
Tickets voorverkoop € 10,- + reserveringkosten
Tickets deurverkoop € 15,-
Ticketlink: zie hier onder.

Lokatie: Heerenhuys 23 (Heuvel Geldrop)
(koop in de voorverkoop, de JOEK REUNIE gaat 100% uitverkopen!)