KommuS zoekt enthousiastelingen met toffe ideeën

KommuS is veelvuldig in gesprek met allerlei mensen, inwoners en ondernemers uit Geldrop-Mierlo. We horen dan regelmatig dat er ideeën zijn voor (nieuwe) activiteiten en evenementen. KommuS heeft zelf best wel wat plannetjes maar leuker zouden we het vinden om andere Geldroppenaren te betrekken bij nieuwe evenementen. Zelf aan de slag met een beetje hulp van KommuS bij het opzetten van je eigen activiteit; kei leuk toch? Kom langs met je idee en we kijken samen of we het daadwerkelijk kunnen gaan uitvoeren!

KommuS is altijd op zoek naar toffe ideeën en interessante samenwerkingen. Loop eens binnen bij het spiksplinternieuwe KommuS-kantoor in het Vossenhol en wie weet kunnen we samen optrekken en nieuwe initiatieven opstarten. Groot of klein; zo lang het maar voor iedereen in Geldrop-Mierlo te bezoeken is. Evenementen voor jong en oud, voor een brede doelgroep, dat is het streven van stichting KommuS. Zo ontstonden er evenementen als het KommuS Kasteelfestival, de Geldropse Dorpsquiz, Dansavonden, Popkwizzen concerten bij Wintersfeer, Geld’rop Uit, Sterrenslag en nog veel meer.

Geen idee hoe je een evenement moet organiseren of heb je een zetje in de goede richting nodig: geen probleem, we doen het samen! Maak gewoon even een afspraak en kom een bakkie doen in ons kantoor.

Kom je op de koffie?
Hoe dan? Nou simpel, maak even een afspraak via de mail, of bel ons gewoon even. Mail: info@kommuS-geldrop.nl

INFORMATIE

Post of Mail:
Losweg 4
5663 AR Geldrop
info(@)kommus-geldrop.nl
tel: 0620490522 (programma + info)

Bezoek adres:
Studio KommuS
Parallelweg 10b,  5664 AC Geldrop
(ALLEEN OP AFSPRAAK)