KommuS Evenementen / Agenda:

Stg KommuS is cultuur, beleving, dorstlessend, gezellig, verassend, vernieuwend, gedurfd, anders dan anders en verfrissend tegelijkertijd. Kommus is met je beste oude en nieuwe vrienden een avondje uit, concerten, dansenavonden, radio, online tv,  festival, filmavonden en theater. En dat allemaal in Geldrop-Mierlo in samenwerking met diverse partijen en toffe locaties als de Kasteeltuin, Meise Mert, Kermis, GroenKoffiehuis, Wintersfeer/Groene Geit, Heerenhuys23, Sterrenslag Zesgehuchten enz. KommuS  heeft als voornaamste doel Geldrop simpelweg gezelliger te maken, dan doen we inmiddels vanaf 2011 en dat houden we nog wel even vol!

Hieronder een overzicht wat KommuS de komende tijd in de agenda heeft staan. We hopen je tijdens deze evenementen te zien! HOUDOE!

KommuS Popkwizz / 16 oktober 2021

Na 2 jaar afwezigheid, gaan we het gewoon weer “in het echt” doen, de legendarische KOMMUS POPKWIZZ. Gewoon live aan een tafeltje met je beste vrienden! OMDAT HET ZO VERREKES GEZELLIG IS!!
Tijdens de KommuS Popkwiz kun je met je team van max 4 personen, ontdekken waar je puntje van de tong zich bevindt. KommuS gaat jouw kennis over (pop)muziek testen, en ja er valt nog wat te winnen ook! Minimale leeftijd is 18+. Strijd mee om de prijzen en kraak je muzikale brein. Heb je wat kennis van muziek, of luister je er gewoon heel graag na, dan kun je al mee doen! Soms zijn de vragen wat pittig, veel vaker is het een feest der herkenning! Voor de gezelligheid mee doen?? Sure, je bent welkom met je team!

Tussen de vragen door is er uiteraard ruimte om wat te bierelieren en even duchtig bij te ouwehoeren. De deuren zijn los vanaf 19:30u, aanvang van de quiz is 20:15u tot 01:00u (ongeveer hé!).

Inschrijven is simpel, mail je teamnaam + de namen van teamgenoten naar info@kommus-Geldrop.nl en je krijgt een berichtje van ons terug. Elke deelnemer betaald 5 euro. Er is plaats voor 15 teams van max 4 personen. Wel van te voren inschrijven!!! Is er op de avond zelf nog plaats, dan laten we dit via Facebook weten.

Kommus Kasteelfestival 2022

Het KommuS Kasteelfestival is een GRATIS toegankelijk muziek en theaterfestival, dat op 1-2 en 3 juli 2022 voor de zesde keer plaats vindt in de Kasteeltuin van Geldrop. Het programma is voor jong en oud, waarbij op zondag (in de voortuin) van 12:00u tot 18:00u er veel te doen is voor de kids tussen de 0 en 16 jaar. Tijdens het festival vindt je op het grote podium (in de voortuin van het Kasteel), waar de afgelopen jaren (inter)nationale top tribute bands het publiek omver bliezen, en dat gaat ook deze editie gebeuren, wedden?

Met elke editie veel gezellige feestvierder voor het podium, enthousiaste bands, theatergroepen, acts en een geweldige vrijwilligers-crew is het Kasteelfestival HET zomerse evenement in Geldrop-Mierlo. Het programma is te vinden via www.kommuskasteelfestival.nl/

 

Kommus Radio, 25 uur per dag lokale radio! 

Elke dag is er KommuS Radio, het lokale radiostation van Geldrop-Mierlo. Radio voor en door Geldroppenaren en Mierlonaren. Op gezette tijden is het station live te horen en zien via www.kommusradio.nl of luister via een radio-APP als Juke. Het station is regelmatig ook in Geldrop-Mierlo te vinden tijdens evenementen. Alle info en programma tijden via www.kommusradio.nl.

Kommus Ontspoort 2022

Op 10 & 11 september 2022 vindt KommuS Ontspoort plaats op het voormalige GGD terrein aan de Parallelweg/Stationstraat. Een kleinschalig festival met een grote uitstraling. De 2021 editie is helaas door de opgelegde Covid maatregelingen niet door gegaan, maar dat gaan we in 2022 dubbel en dwars inhalen! Alle info via www.kommusontspoort.nl

 

Wollige Winter Weken 2021/22

Ook gaat KommuS dit jaar weer tijdens de Wollige WInter Weken, Geldrop en omstreken voorzien van online radio en tv. Deze editie hopen we naast de Wintersfeer ijsbaan te mogen staan, die dit jaar hun 10 jarige jubileum viert. Verwacht 4 weken vol met toffe radio, veel interviews, thema uitzendingen, prijzen te winnen, biertjes proeven, heel veel slappe klets, sfeervolle muziek, en verzoekjes te doen en natuurlijk de Geldrop-Mierlose Top 500! Zet hem alvast in je agenda! Vanaf 10 december tot 9 januari.. lokale winterse radio! Meer info rond december via:  www.wolligewinterweken.nl of www.kommusradio.nl