KommuS Evenementen / Agenda:

 Stg KommuS is cultuur, beleving, dorstlessend, gezellig, verassend, vernieuwend, gedurfd, anders dan anders en verfrissend tegelijkertijd. Kommus is met je beste oude en nieuwe vrienden een avondje uit, concerten, dansenavonden, radio, online tv,  festival, filmavonden en theater. En dat allemaal in Geldrop-Mierlo in samenwerking met diverse partijen en toffe locaties als de Kasteeltuin, Meise Mert, Kermis, GroenKoffiehuis, Wintersfeer/Groene Geit, Heerenhuys23, Sterrenslag Zesgehuchten enz. KommuS  heeft als voornaamste doel Geldrop simpelweg gezelliger te maken, dan doen we inmiddels vanaf 2011 en dat houden we nog wel even vol! Tot binnenkort!!! Scroll hieronder door wat KommuS-evenementen heen, het is een gedeelte van de vele evenementen die KommuS de afgelopen 10 jaar heeft geproduceerd  in Geldrop-Mierlo.

KommuS Kasteel Festival

 Het KommuS Kasteelfestival is een GRATIS toegankelijk muziek en theaterfestival, dat op 2-3 en 4 juli 2021 voor de zesde keer plaats vindt in de Kasteeltuin van Geldrop. Het programma is voor jong en oud, waarbij op zondag (in de voortuin) van 12:00u tot 18:00u er veel te doen is voor de kids tussen de 0 en 16 jaar. Tijdens het festival vindt je op het grote podium (in de voortuin van het Kasteel), waar de afgelopen jaren (inter)nationale top tribute bands het publiek omver bliezen, en dat gaat ook deze editie gebeuren, wedden?

Met elke editie veel gezellige feestvierder voor het podium, enthousiaste bands, theatergroepen, acts en een geweldige vrijwilligers-crew is het Kasteelfestival HET zomerse evenement in Geldrop-Mierlo. Het programma is te vinden via www.kommuskasteelfestival.nl/

Nieuwjaarsspeech Burgemeester Jos van Bree.

 Traditiegetrouw staan we ieder jaar op de eerste zondag van het nieuwe jaar, bij de ijsbaan van Wintersfeer, gezellig met een warme chocomel of glühwein en een goed vette oliebol in de hand te luisteren naar de nieuwjaars-speech van onze burgmeester Jos van Bree. Altijd een gezellig samen zijn. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk, maar KommuS Radio komt met een oplossing!

Op zondag 3 januari om 13:00u zal burgemeester Jos van Bree, live in de studio zijn verhaal komen doen. Een verhaal van terug- maar vooral vooruit kijken. Het is een heftig jaar geweest, maar…kom op Geldrop-Mierlo, we moeten vooruit, de zon gaat weer schijnen, en het startpunt is zondagmiddag 3 januari 2021.
In de vorm van een interview hoopt de burgemeester iedereen een hart onder de riem te steken. De burgemeester zal geïntroduceerd worden door niemand minder door tonproater, cabaretier, Brabantse superster en koning van de one-liners Rob Scheepers uit Sterksel dus het zou zo nog maar eens gezellig kunnen worden.
Beste mensen in Geldrop-Mierlo; haal die oliebollen in huis, warm die chocomelk en glühwein op, en stem af op www.kommusradio.nl. KommuS radio is vanaf 10:00u live te luisteren én te bekijken. Het officiële programma start om 13:00u.
Dit alles is te zien en te beluisteren via www.kommusradio.nl

Wollige WInter Weken 2020 /Radio & Tv

Geen Wintersfeer zoals je gewend was. Maar wel iets anders waar je dagelijks van geniet. Thuis op de bank, met de laptop op schoot of met online radio aan. We brengen de wintersfeer tijdens de Wollige Winterweken namelijk gewoon bij jou binnen. En wil je toch die frisse neus halen, wat natuurlijk kan – volgens de regels -, dan hebben we mooie verlichting voor jou in de verschillende dorpen.

KommuS, Centrum Hofdael, Wintersfeer Geldrop, Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo, DownTown promotions, Centrummanagement Geldrop en Centrum- en Lintenmanagement Mierlo hebben de ellenbogen getikt. Dit jaar geen schaatsbaan of andere Wintersfeer activiteiten. Maar wél een ander nieuw en uniek plan. Een coronaproof plan.

2 weken live radio en streaming tv kun je thuis vanuit je luie bank of onderweg naar je werk of school checken. Twee flink gevulde weken met oa live Muziek, interview met Markante Geldrop en Mierloenaren, mee koken met top koks, Bingo, bierproeven, Kroeg Dj’s van Toendertijd, Popquizen, Bloemschikken, drummen op potten en pannen, spoedcurcus portetschilderen en nog veeeel meer!! KIjk en luister mee via  www.wolligewinterweken.nl of www.kommusradio.nl