Vrienden van KommuS

KommuS is een vriendenclub die een aantal jaren geleden is begonnen met het organiseren van kleinschalige evenementen. Het bestaande Geldropse aanbod voldeed niet en een behoorlijk grote doelgroep kwam niet aan z’n trekken. Sinds april 2013 is KommuS een stichting en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57766401. Alle opbrengsten vloeien terug naar evenementen die Geldrop naar onze mening gezelliger maken.

Je kent KommuS misschien van het jaarlijkse Kasteelfestival, de dansavonden in het toenmalige Groenkoffiehuis en Heerenhuys 23, Kerst + nieuwjaarsconcerten, Bevrijdingsfeer, ‘Sterrenslag vrijdag’, diverse popkwizzen, als grondlegger van de Geldropse Dorpsquiz en de officieuze openingen van de Geldropse kermis. KommuS is samenwerkingen aangegaan met organisaties als: Geld’rop Uit, Sterrenslag Zesgehuchten, Meise Mert, Kasteel Geldrop, Wintersfeer, Het Heerenhuys23, Kasteelhoeve, café In de Gammele Geit, Kaffee Peijnenburg, Geldrop Kermis, Filmhuis Geldrop, Plein 6G, etc.

Regelmatig krijgt KommuS de vraag, vaak tijdens evenementen, van enthousiaste en tevreden bezoekers of men niet iets voor KommuS kan betekenen in de vorm van een financiële bijdrage.

Nou graag!!! Je kunt KommuS zowel financieel of facilitair steunen. Er zijn al wat anonieme Gulle Gevers, die vinden KommuS gewoon mooi en sponsoren graag en hoeven daar vaak niets voor terug te zien, behalve dik 12500 tevreden bezoekers. Wil wel ergens je naam hebben staan, dan kan dat in overleg.

Met Gulle Gevers die KommuS ondersteunen staat KommuS sterk en kunnen we door blijven gaan met het organiseren van activiteiten en evenementen in Geldrop. Gulle Gevers kunnen meedenken over de toekomst van KommuS, zo rollen de mooiste evenementen in de agenda’s van de bezoeker, en ook in die van jouw.

Heb je nog vragen? Kom dat een keer op de koffie of mail naar info@kommus-geldrop.nl dan fixen we dat! Bedankt alvast!